dimarts, 23 d’octubre del 2012

HALLOWEEN 2012


Ja queda poc perquè arribi aquesta festa que tant vos agrada als petits. Des de l'àrea de música vull compartir amb vosaltres dos vídeos que crec que són molt adequats per a aquesta data.

¿Recordau la Silly Symphony de Disney que es deia Music Land i que tractava de l'enfrontament entre l'illa del Jazz i la Terra de la Simfonia? (Aquí teniu l'enllaç). Doncs aquí teniu una altra Silly Symphony, en aquest cas titulada Skeleton dance. Segur que molts de seguidors del blog la recordaran! Pensau que és de l'any 1929, així que la tècnica cinematogràfica estava encara molt juny del que coneixem ara.


El segon vídeo és bastant més modern, de l'any 2010, i és una representació visual de la fantàstica obra Danse Macabre del compositor Camille Saint-Saëns. El compositor francès es va inspirar en un poema de Henri Cazalis.

L'obra comença al cementeri, una nit d'hivern. Just a les dotze del vespre se senten les campanades del rellotge. Després, la Mort comença a tocar el violí i els morts comencen a ballar...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post nuevo Post antiguo Home