dilluns, 17 de setembre del 2012

ON ÉS EN MATT?

Matt és un home de 35 anys que sempre havia creat i jugat a videojocs. Va aconseguir de ben jove una feina de dissenyador de jocs a Los Ángeles, i pensava que ja ho tenia tot a la seva vida.

Als 23 anys es va mudar a Austràlia, on és bastant típic dedicar-se a viatjar durant un temps abans d'assentar-se. Li va semblar increïble, i va pensar que tal vegada els videojocs no eren l'únic que importava a la vida. Així que a principis del 2003 va renunciar a la seva feina i va començar a viatjar per Àsia. Va fer una pàgina web per mantenir informats a la seva família i els seus amics d'on es trobava en cada moment.

Durant el seu viatge, estava fent fotos pels carrers de Hanoi amb el seu amic Brad quan aquest li va dir: "per què no t'atures allà i fas el teu ball? Jo te gravaré". Matt ho va fer, li va semblar divertit i va continuar fent-lo allà on anava.

I va resultar ser molt bona idea. Va posar el seu ball en les aventures del seu blog, i després d'un temps ja era molt famós a la xarxa. I així va començar la seva aventura de gravar diferents vídeos als seus viatges. Ara, gent de tot el món s'uneix al seu ball allà on va: 

Vídeo dels viatges de l'any 2012


Vídeo dels viatges de l'any 2008



Vols ballar amb ell? A la seva pàgina web pots apuntar-te perquè t'avisi si viatja al lloc on vius. I és que la música i el ball sempre ens treuen un somriure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post nuevo Post antiguo Home