divendres, 25 de maig de 2012

MARXA RADETZKY: PERCUSSIÓ CORPORAL

La marxa Radeztky és una composició orquestral de Johann Strauss (pare) molt popular perquè és la peça amb la que acaba el concert d'Any Nou de Viena. Durant la interpretació d'aquesta obra, any rere any, l'audiència aplaudeix el compàs i el director dirigeix el públic en lloc de l'orquestra.

Els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària hem treballat percussió corporal per acompanyar aquesta obra, gràcies a l'aportació de Musicaeduca. Aquí teniu un vídeo d'alguns alumnes de sisè de primària (que ja són tots uns experts en l'art de la percussió corporal) que ens fan la coreografia per aquells que volgueu practicar des de casa. Animau-vos! És molt fàcil si practicau un poc!


I aquí teniu dos vídeos de diferents concerts d'Any Nou. El primer, de 2009, on Daniel Baremboim dirigeix l'orquestra i el públic interpretant la Marxa Radetzky, i el segon, del darrer concert de 2012, on Mariss Jansons dirigeix el també popularíssim Danubio Azul. Un vertader luxe poder assistir a un d'aquests concerts, on les entrades (els preu de les quals oscil·la entre 30 € i 940 €) s'aconsegueixen mitjançant un sorteig entre les persones que les sol·liciten. Gaudirem d'una bellíssima sala de Viena (la ciutat de la música) i de meravellosa música de Johann Strauss (pare i fill), Josef Strauss i Eduard Strauss. Afortunadament, milions de persones podem seguir aquest concert gratuïtament a través de la televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post nuevo Post antiguo Home