dissabte, 11 de desembre del 2010

LIPDUB I FLASHMOB

Sabeu què és un lipdub? Un lipdub (doblatge de llavis) és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitzen els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular o qualsevol altra font musical. Es realitza en una sola presa (pla seqüència), en la qual els participants fan playback mentre sona la música en un reproductor mòbil. No importa la qualitat del so perquè és en l'edició posterior quan s'incorpora la cançó com a banda sonora. Amb aquests vídeos, els autors, a més de realitzar de forma col·lectiva una experiència creativa, molt divertida i sense complicacions tècniques, solen tratar de mostrar el bon ambient en una institució determinada: universitat, empresa, etc.

Aquí teniu dos exemples de lipdubs realitzats a la universitat de Vic i a la UQAM. A veure si ens animam i qualque dia realitzam el nostre propi lipdub al Puig de sa Ginesta!






I continuant amb fenòmens de moda, passam al flashmob, traduït de l'anglès com a "multitud instantània". Es tracta d'una acció organitzada a la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic i realitza qualque cosa inusual. Normalment no tenen cap altra finalitat que l'entreteniment. Gràcies als flashmobs la vida és més divertida!

Aquí teniu un vídeo d'un dels meus preferits. Més de 200 persones hi participaren i només havien assajat dues vegades. M'hauria encantat trobar-me en aquesta estació i al·lucinar amb aquest moment màgic així com ho varen fer tots els viatgers que passaven per l'estació!





I després de veure aquest fabulós flashmob podem recordar el fragment de la pel·lícula "Sonrisas y lágrimas" on surt aquesta cançó. Quins records! Hauré vist aquesta pel·lícula més de cent vegades!



8 comentaris:

  1. Els nins i nines de 5è volem fer-ne un.

    ResponElimina
  2. A mi també m'hauria agradat estar allà i com no!
    fent-ho!

    ResponElimina
  3. perfa bor elena tenin que fer un maol divertit

    ResponElimina
  4. mmmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooolllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  5. Molaria acer uno todo el cole yeah!!!!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Elise! Era la idea que teníem! A veure si el curs que ve ens animam!

      Elimina

Post nuevo Post antiguo Home