dijous, 13 de desembre del 2012

NADALETA PER A UN INFANT

I aquí teniu la darrera Nadala d'aquesta temporada, que estan preparant els alumnes de primer cicle (primer i segon de primària). 

Esper que practiqueu molt amb aquest vídeo que vos he preparat!



dimecres, 12 de desembre del 2012

JO VOLDRIA QUE TOT L'ANY FOS COM NADAL

Alumnes de cinquè i sisè de primària, aquí teniu el vídeo que he preparat perquè pogueu practicar la segona cançó que estam preparant per al concert de Nadal. Estic segura que la preparareu amb moltes ganes... és preciosa i vos ha encantat!


diumenge, 9 de desembre del 2012

XERRAMPINS

Aquí teniu un vídeo que he realitzat per als alumnes de tercer cicle (cinquè i sisè de primària), per ajudar-vos a preparar el concert de Nadal. Ànim i a practicar molt, que ens ha de sortir molt bé i no ens ha de fallar la memòria!

A més, ja sabeu que aquesta cançó és típica nostra i que cantam de forma especial perquè el tema anual del centre és: "Les festes de Mallorca".


dimarts, 4 de desembre del 2012

VÍDEO MUSICAL TADEO JONES


I aquí teniu el resultat final del vídeo musical de Tadeo Jones. Per ser el primer vídeo musical que feim, crec que podem estar ben satisfets. Enhorabona als participants: Asier López (6è), Nerea Romero (6è), Paula Porto (6è), Tea Cracco (6è), Elise Campos (6è), Abigail Espinar (6è), Noemí Jiménez (5è), Andrea Llodrá (6è), Brogan Carroll (6è), Diego Pablo Cobo (6è), Loubna Liouk (5è) i Nerea Montero (6è). Tots ells han passat per un llarg procés: preparació prèvia de la cançó, superació del casting, distribució dels fragments, estudi rigurós del fragment assignat, gravació de l'àudio, preparació del vestuari, posada en escena i gravació de les imatges. I tot això de forma voluntària i emprant el seu temps de pati i d'oci. Han demostrat memòria, domini vocal, aptituds interpretatives i moltes ganes de passar-ho bé!

Esperam que vos agradi!


Post nuevo Post antiguo Home