dimecres, 26 de setembre del 2012

I CONCURS DE CANT MUSICAGINESTA: TADEO JONES


He fet dos vídeos perquè pogueu preparar la cançó de la banda sonora de la pel·lícula Tadeo Jones. El primer vídeo és per aprendre la cançó. Fixau-vos atentament com canten els artistes i cantau amb ells. Vos recoman practicar molt amb aquest primer vídeo, ja que teniu el model dels cantants. El segon vídeo és per practicar quan ja coneixeu molt bé la cançó, ja que és per cantar en mode karaoke. Vos heu d'assegurar que controlau a la perfecció totes les parts de la cançó i la seva afinació, ja que si no, vos resultarà molt difícil.

Ja vos avisaré amb suficient antelació de les dates del casting. Tots els alumnes del centre estau convidats a preparar la cançó i presentar-vos al casting. Els guanyadors gravaran un vídeoclip per mostrar les seves habilitats artístiques a la resta de l'escola!

Ànims i a practicar!

Vídeo 1: amb les veus dels cantants.



Vídeo 2: amb base instrumental (mode karaoke)


dijous, 20 de setembre del 2012

INCREDIBOX

Aquí teniu una eina molt interessant per fer unes composicions molt professionals d'una forma molt senzilla. No importa enregistrar-se, pots començar a fer i compartir música al moment.

Només has d'agafar els efectes de la part inferior i anar arrossegant-los damunt les persones. Practica un poc i veuràs què fàcil! Quan controlis una mica l'eina, pots gravar la teva composició i després compartir-la. Fes click damunt la imatge i comença!


Els alumnes de cinquè i sisè de primària han treballat aquesta eina a classe amb els miniportàtils. Aquí teniu alguns exemples del que varen composar:

Na Noemí de 5è ha composat "Rap" i m'ho ha dedicat a mi ;-) M'ha encantat, has controlat tot d'una l'eina i has demostrat tenir molt bon gust i sentit del ritme!

En Samuel de 5è ha composat "Diciembre" i li ha dedicat a n'Andrea P. Enhorabona, Samuel!
Click aquí per escoltar-lo.

N'Isaac de 5è ha composat "Rock" i li ha dedicat a Alexis. Molt bé, Isaac, m'ha agradat molt!
Click aquí per escoltar-lo.

N'Álex de 5è ha composat "Rap salvage" i li ha dedicat a la classe de 5è. Quin companyerisme!
Click aquí per escoltar-lo.

N'Erika de 5è ha composat "Yeeee Hhaa" i també m'ho ha dedicat a mi ;-) Moltes gràcies! I molt original la composició!
Click aquí per escoltar-lo.

En Juan de 5è ha composat "Raper" i li ha dedicat a Helena. Seré jo? En qualsevol cas, súper!
Click aquí per escoltar-lo.

Na Zaira de 5è ha composat "Sair" i m'ho ha dedicat també a mi! Quin èxit! Gràcies i enhorabona!
Click aquí per escoltar-lo.

Na Nerea M. de 6è ha composat "Música" i li a dedicat a Música. Moltes gràcies per la teva aportació!
Click aquí per escoltar-lo.

Na Tea de 6è ha composat una cançó sense títol amb tanta marxa com les anteriors!
Click aquí per escoltar-la.


SI QUALCÚ PROVA L'EINA I VOL COMPARTIR LA SEVA COMPOSICIÓ AMB NOSALTRES, POT AFEGIR UN COMENTARI  I POSAR EL SEU LINK. ENS ENCANTARÀ ESCOLTAR-LA! ALUMNES, PARES, MESTRES, VISITANTS DEL BLOG... TOTS ESTAU CONVIDATS!

dilluns, 17 de setembre del 2012

ON ÉS EN MATT?

Matt és un home de 35 anys que sempre havia creat i jugat a videojocs. Va aconseguir de ben jove una feina de dissenyador de jocs a Los Ángeles, i pensava que ja ho tenia tot a la seva vida.

Als 23 anys es va mudar a Austràlia, on és bastant típic dedicar-se a viatjar durant un temps abans d'assentar-se. Li va semblar increïble, i va pensar que tal vegada els videojocs no eren l'únic que importava a la vida. Així que a principis del 2003 va renunciar a la seva feina i va començar a viatjar per Àsia. Va fer una pàgina web per mantenir informats a la seva família i els seus amics d'on es trobava en cada moment.

Durant el seu viatge, estava fent fotos pels carrers de Hanoi amb el seu amic Brad quan aquest li va dir: "per què no t'atures allà i fas el teu ball? Jo te gravaré". Matt ho va fer, li va semblar divertit i va continuar fent-lo allà on anava.

I va resultar ser molt bona idea. Va posar el seu ball en les aventures del seu blog, i després d'un temps ja era molt famós a la xarxa. I així va començar la seva aventura de gravar diferents vídeos als seus viatges. Ara, gent de tot el món s'uneix al seu ball allà on va: 

Vídeo dels viatges de l'any 2012


Vídeo dels viatges de l'any 2008



Vols ballar amb ell? A la seva pàgina web pots apuntar-te perquè t'avisi si viatja al lloc on vius. I és que la música i el ball sempre ens treuen un somriure!

dijous, 13 de setembre del 2012

BENVINGUTS AL CURS 2012-13!


Avui les aules del nostre centre han tornat a tenir vida. Ens hen retrobat amb els antics companys i professors i també hem conegut els alumnes i professors nous. Quantes coses ens hem hagut de contar de l'estiu! Començam aquest nou curs amb molta il·lusió i energia, i tenc la sensació de que serà un bon curs. D'aquí poc començarem noves aventures musicals!

Benvinguts de nou a les aules i bon curs 2012-13!
Post nuevo Post antiguo Home