diumenge, 25 de març de 2012

ROLLING IN THE DEEP

Com molts de vosaltres ja sabeu, hem començat a practicar la cançó "Rolling in the deep" de la cantant Adele. La idea és tocar la peça amb diferents instruments, participant alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària. Encara no sabem com acabarà l'experiència, però pensam que, després de molt d'esforç i pràctica, el resultat pot ser molt bo!

Aquí teniu la partitura que he preparat perquè pogueu praticar. Només li heu de donar a "play" i cada un practicar la part que li correspon (no donarem més pistes per no desvetllar part del resultat final, vosaltres, alumnes, ja sabeu com ho heu de fer). 

Ànim!diumenge, 11 de març de 2012

BADABADÀ

Els alumnes de segon de primària també ens ho passam molt bé ballant. Mira les figures i a veure si ho fas tan bé com nosaltres! Fixa't que la música comença amb una pulsació lenta i acaba amb una pulsació ràpida. Això és perquè fa un accelerando.
diumenge, 4 de març de 2012

SILLY SYMPHONY: MUSIC LAND

Silly symphonies va ser una sèrie de cortometratges animats de Walt Disney que es varen produir entre 1929 i 1939.

El que vos mostro a continuació, Music Land, és un d'ells, de l'any 1935. Aquesta petita història ens mostra dues terres enfrontades, l'Illa del jazz i la Terra de la Simfonia, separades pel Mar de la discòrdia. Però què passarà si els fills dels reis de les dues terres s'enamoren? Si ho vols saber, no et perdis aquest vídeo. A més, aprendràs com sonen dos estils de música molt diferents però que tenen molts d'elements i instruments comuns.


Post nuevo Post antiguo Home